Lely+levert+tienduizendste+Lely%2Dvoerschuiver
Nieuws
© Lely

Lely levert tienduizendste Lely-voerschuiver

Lely heeft de tienduizendste Juno-voerschuiver geleverd en geïnstalleerd. Dat laatste gebeurde door distributeur Cornes AG Corporation in Japan.

De Dream Hill Farm waar de Juno draait, ging in april dit jaar van start met acht Lely Astronaut A5-melkrobots. Vorige week werden hier twee Juno-voerschuivers en nog eens acht Astronaut-robots geïnstalleerd.

De eerste Juno-generatie werd in 2008 geïntroduceerd en drie jaar later werd het programma uitgebreid met een tweede model. In 2018 lanceerde Lely de huidige generatie Juno-voerschuivers. Lely verkoopt de Juno-voerschuiver in 45 landen over de hele wereld.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  16° / 8°
  10 %
 • Vrijdag
  17° / 8°
  15 %
 • Zaterdag
  15° / 11°
  70 %
Meer weer