Attractie+FloriWorld+gaat+online+open+op+21+mei
Nieuws
© FloraHolland

Attractie FloriWorld gaat online open op 21 mei

FloriWorld, de nieuwste bloemen- en plantenattractie van Nederland, gaat op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei open. Eerst online.

Bloemenliefhebbers in Nederland hebben vanaf 2020 een nieuwe hotspot op de radar: FloriWorld Amsterdam, gevestigd in Aalsmeer. Het is een ervarings- en expertisecentrum voor de bloemensector, waar bezoekers uit de hele wereld hun ogen kunnen uitkijken in de wereld van planten en bloemen.

De online opening zal de vorm hebben van een broadcastshow vanaf 14 tot 20 uur en is bedoeld om zoveel mogelijk mensen wereldwijd in contact te brengen met FloriWorld. Zodra het kan, openen de deuren zich voor iedereen die houdt van bloemen en planten.


Preview

Tijdens de interactieve broadcast openingsshow krijgt de kijker een preview van wat er straks in FloriWorld te beleven is. De online opening is ook het startschot van de virtuele tour van FloriWorld, een 360 graden rondgang met doorklikbare buttons door FloriWorld. De virtuele tour is op www.floriworld.nl vanaf 21 mei 14 uur beschikbaar.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  10° / 0°
  10 %
 • Vrijdag
  11° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  12° / 0°
  10 %
Meer weer