Mechan+Groep+breidt+uit+met+Martien+Visser+in+Joure
Nieuws
© Hendrik Begeman

Mechan Groep breidt uit met Martien Visser in Joure

Met de overname van Martien Visser Mechanisatie in Joure versterkt Mechan Groep zijn positie in het dealernetwerk van Fendt in Nederland.

Mechan Dealer Groep bestaat uit Niestijl Mechanisatie in Siddeburen, Mechan Dealer in Achterveld, Gebr. Bonenkamp in IJsselstein en Tiel, Steenbergen Mechanisatie in Numansdorp en Vohamij in Heythuysen. Verder beheert de groep het occasioncenter van Mechan Next en Harvest 4 You in Veghel.

Per 1 mei is Martien Visser Mechanisatie in Joure daaraan toegevoegd. Visser voert het complete programma van Fendt. Daarnaast levert het bedrijf machines en werktuigen van onder andere de merken JCB, Lely, Topcon, Flingk, Kränzle, Mammut en Palmse.


Bedrijf ontwikkelen

'Mijn vrouw Hiltje en ik hebben dit landbouwmechanisatiebedrijf 23 jaar geleden overgenomen van Cebeco en uitgebouwd tot wat het nu is', zegt eigenaar Martien Visser. 'Maar we willen ons bedrijf graag verder ontwikkelen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van een financieel solide en professionele groep kunnen we dat beter voor elkaar krijgen. Wij zijn daarom blij met de samenwerking met Mechan.'

Mechan Groep is in Nederland onder andere distributeur van de trekkermerken Fendt, Massey Ferguson en Valtra. Ook levert het bedrijf een scala aan landbouwwerktuigen en machines voor de groen- en landbouwsector. Het moederbedrijf Mechan Holding is als distributeur ook actief in België en Afrika. De groeistrategie van Mechan Groep is vervat in de pay-off 'Equip to grow'.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  24° / 14°
  70 %
 • Zondag
  24° / 17°
  50 %
 • Maandag
  23° / 16°
  50 %
Meer weer