Massey+Ferguson+voert+full%2Dline+distributie+verder+door
Nieuws
© Mechan Groep

Massey Ferguson voert full-line distributie verder door

Het Massey Ferguson-dealerschap van Abemec Gemert wordt per 1 maart overgedragen aan Rovadi in Ysselsteyn. Het MF-dealerschap van Abemec Gilze en Waalwijk eindigt op 1 september.

Distributeur Mechan Groep geeft hiermee verder vorm aan de full-line exclusieve distributiestrategie van het Amerikaanse Agco. Dit concern is eigenaar van de merken Massey Ferguson, Fendt en Valtra. Massey Ferguson heeft een breed assortiment trekkers, verreikers, persen, combines, hooibouwmachines en technologie.

Om aan de verwachting van gebruikers te voldoen, voert het toekomstige Massey Ferguson-dealernetwerk de MF full-line producten exclusief. Mechan Groep distribueert Massey Ferguson en Valtra in Nederland en België. Fendt wordt in Zuid-Nederland door Agromec gedistribueerd en in de rest van Nederland door Mechan Groep Achterveld.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  15° / 11°
  50 %
 • Donderdag
  16° / 8°
  20 %
Meer weer