Trioliet+neemt+fabriek+Ursus+in+Polen+over
Nieuws
© Trioliet

Trioliet neemt fabriek Ursus in Polen over

Trioliet neemt de fabriek van de Poolse trekker- en landbouwmachineproducent Ursus in Opalenica over.

Ursus is al meer dan 25 jaar toeleverancier van de voermengwagenfabrikant uit Oldenzaal en levert frames en onderdelen. Trioliet is per 1 maart 2020 de nieuwe eigenaar. Het bedrijf gaat verder onder de naam Trioliet Polska.

De belangrijkste reden voor de overname is het verbeteren van het logistieke proces van Trioliet. Zo kan verdere groei worden gerealiseerd. Daarmee is de overname een strategische stap.

Productiehallen

Het gaat om de overname van productiehallen met een totale oppervlakte van circa 15.000 vierkante meter op een perceel van ruim 7 hectare, productiemachines en installaties, en circa 85 medewerkers. Ook de directeur van Ursus Opalenica blijft. Hij wordt directeur van Trioliet Polska.

Dit jaar wordt geïnvesteerd in de uitbreiding van het machinepark en het plan is om in 2021 een nieuwe productiehal te bouwen. De verwachting is dat er in de komende jaren extra personeel aangesteld wordt om de productiecapaciteit te verhogen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  16° / 10°
  20 %
 • Vrijdag
  17° / 11°
  70 %
 • Zaterdag
  16° / 11°
  90 %
Meer weer