Trioliet+opent+distributiecentrum+in+Noord%2DAmerika
Nieuws
© Eigen Foto

Trioliet opent distributiecentrum in Noord-Amerika

Trioliet heeft een nieuw distributiecentrum geopend in Mineral Point, Wisconsin. Dit is nodig in verband met de groeiende afzetmarkt van voermengwagens in Noord-Amerika.

De nieuwe opslag beslaat 10.000 vierkante meter en is gebouwd op een perceel van ruim 4 hectare, met ruimte voor verdere groei. Vanuit het centrum zullen voermengwagens en onderdelen worden gedistribueerd naar de dealers in Noord-Amerika.

Het distributiecentrum werd zaterdag 21 juli officieel geopend. Dealers, leveranciers en omwonenden waren waren onder de indruk van de grootte van het distributiecentrum en de enorme voorraad aan onderdelen, ruim 5.000 stuks.

Reparatie

Het is voor veehouders belangrijk dat de voermengwagen blijft draaien. Als er zich onverhoopt een probleem voordoet, moet de machine zo snel mogelijk weer kunnen worden gerepareerd. Trioliet is met het nieuwe distributiecentrum in staat om veehouders in Noord-Amerika binnen 24 uur te helpen.

Trioliet heeft een compleet programma aan voertechniek voor de rundveehouderij, zoals kuilvoersnijders, voermengwagens en automatische voersystemen. Circa 80 procent van de voermengwagens exporteert het bedrijf in Oldenzaal naar ruim vijftig landen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  26° / 14°
  10 %
 • Woensdag
  26° / 17°
  60 %
 • Donderdag
  21° / 14°
  50 %
Meer weer