Anthos+begint+promotiecampagne+in+Verenigde+Staten
Nieuws
© iBulb

Anthos begint promotiecampagne in Verenigde Staten

Anthos, de Koninklijke Handelsbond voor Boomkwekerij- en Bolproducten, start komende maand in de Verenigde Staten (VS) het driejarige promotieprogramma 'Flower Bulbs from Europe make you bloom'.

Het programma richt zich op de bevordering van de afzet van Europese bloembollen in de VS. De totale begroting ligt op 1,95 miljoen euro. 'Flower Bulbs from Europe make you bloom' wordt voor 80 procent gefinancierd door de Europese Unie, terwijl Anthos de resterende 20 procent bijdraagt.

Met de campagne willen de bloembollenhandelaren Amerikaanse huishoudens ertoe bewegen een zo breed mogelijk assortiment bloembollen en bolbloemen te kopen. Daarvoor wordt de consument in de VS beter geïnformeerd over het gebruik van bollen, wat uiteindelijk moet leiden tot een grotere export van bollen naar de VS.

Pluktuin in San Francisco

Voor de uitvoering van de mediacampagnes werkt Anthos samen met het Amerikaanse bureau Garden Media Group. Het eerste evenement is op 7 maart in San Francisco, waar onder andere met de aanleg van een pluktuin, bestaande uit 100.000 tulpen, de eerste Flower Bulb Day wordt gevierd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  5° / 1°
  40 %
 • Vrijdag
  7° / 0°
  40 %
 • Zaterdag
  7° / 4°
  20 %
Meer weer