Platform+Duurzame+Handel+uitgebreid+met+de+bloemenproductie
Nieuws
© niels de vries

Platform Duurzame Handel uitgebreid met de bloemenproductie

Het Platform Duurzame Handel Bloembollen en Vaste Planten is uitgebreid met de bloemenproductie. Tulpen.nl heeft zich aangesloten.Het platform startte september 2017 met de droogverkoop en is vorig jaar al verbreed naar bol-op-pot.

Doelstelling van het Platform is te kunnen blijven voldoen aan de eisen die retailers, de markt en de samenleving op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit stellen. In stappen wordt toegewerkt naar de ambitie dat in 2024 100 procent van het volume Nederlands product dat de deelnemers verhandelen, is gecertificeerd.

Platformdeelnemers

Het platform telt nu 21 deelnemers. De volgende bedrijven zijn aangesloten: A. Frijlink & Zonen (Export)., Bakker Hillegom, Breck Holland, Bruno Nebelung Holland., C.S. Weijers & Zn., De Ree Holland., Jansen’s Overseas, Florex., Fred de Meulder Export, JUB Holland, Kapiteyn., Kébol, Lily Company, G. Lubbe & Zoon, M. Thoolen., Molenaar & Van Ginhoven., Moolenaar., TotalGreen Holland., Tuberbulb Export, Van Zijverden en Tulpen.nl.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  12° / 7°
  50 %
 • Woensdag
  12° / 10°
  70 %
 • Donderdag
  13° / 8°
  70 %
Meer weer