Elke varkenshouder betaalt in 2020 mee aan onderzoek

De Algemeen Verbindend Verklaring die de POV in juli aanvroeg bij het ministerie van LNV voor de financiering van onderzoek en innovatie is goedgekeurd. Vanaf 2020 betalen alle Nederlandse varkenshouders daaraan mee.

Elke+varkenshouder+betaalt+in+2020+mee+aan+onderzoek
© Eigen Foto

Tijdens de algemene ledenvergadering maandag 29 november stemden de leden van de POV in met de AVV voor de onderzoeksagenda varkenshouderij. Het gaat om de uitvoering van 12 projecten waarvoor in 2020 338.000 euro is begroot.

Heffing voor eenieder gelijk

De heffing wordt berekend op basis van de nge-systematiek per diersoort dat een varkenshouder heeft. Voor leden van de POV en niet-leden is dat gelijk. De bijdrage aan onderzoek en innovatie komt bij POV-leden als een apart bedrag op de contributienota.

Niet POV-leden ontvangen daarvoor een aparte factuur.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  25° / 10°
  10 %
 • Vrijdag
  29° / 11°
  10 %
 • Zaterdag
  30° / 15°
  10 %
Meer weer