Houben volgt Holleman op bij POV

José Houben volgt Eric Holleman op in het dagelijks bestuur van Producenten Oorganisatie Varkenshouderij (POV). De leden stemden daarmee maandag tijdens de jaarvergadering in.

Houben+volgt+Holleman+op+bij+POV
© nieuwe oogst

Houben woont samen met man Frank de Wildt in het Drentse Roswinkel. De familie heeft daar twee bedrijven. Op een van de bedrijven worden zeugen en vleesvarkens gehouden. Op het andere bedrijf worden zeugen en biggen gehouden. Afzet van de biggen en de vleesvarkens vindt plaats naar Duitsland.

Energiek

Holleman noemt Houben 'een energieke dame die uitstekend past in het enthousiaste team van bestuurders en medewerkers'. Hij noemt het in zijn laatste blog op Varkens.nl goed en positief dat er bij de POV steeds meer vrouwen verantwoordelijkheid willen nemen.

Holleman blijft actief binnen de POV, maar dan op regionaal niveau. 'Daar ligt het fundament en de basis wat de besluitvorming binnen de POV betreft. Via de regio zal ik mij betrokken blijven voelen en mij niet geheel 'gespeend' voelen.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  25° / 10°
  10 %
 • Vrijdag
  29° / 11°
  10 %
 • Zaterdag
  30° / 15°
  10 %
Meer weer