V%C3%A4derstad+breidt+uit+in+Belgi%C3%AB+samen+met+Homburg
Nieuws
© LandbouwMechanisatie

Väderstad breidt uit in België samen met Homburg

Väderstad versterkt zijn aanwezigheid in België samen met Homburg Machinehandel. Homburg is sinds 1 oktober van dit jaar de exclusieve distributeur van Väderstad Machinery in heel België.

Marijn van den Akker is binnen Homburg verantwoordelijk voor de Belgische markt en bouwt momenteel het onlangs gelanceerde verkoopbedrijf Homburg Belgium op. 'We hebben een succesvol partnership met Homburg op de Nederlandse markt en kijken er nu naar uit om onze relaties met Belgische boeren te versterken', zegt Mattias Hovnert van Väderstad.

Homburg Machinehandel is al meer dan zestig jaar aanwezig op de Nederlandse markt. Naast de verkoop van Väderstad, produceert het bedrijf drainage-apparatuur en distribueert het ook Hardi-veldspuiten, Garford-schoffeltechniek en AG Leader precisietechnologie.

Vertrouwen

'We zijn erg blij met het toegenomen vertrouwen dat Väderstad in ons heeft getoond', zegt Jack Thibaudier van Homburg. Service-en garantieproblemen worden door Homburg en zijn dealers in België afgehandeld, ook voor bestaande machines van de Zweedse fabrikant.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  7° / 4°
  30 %
 • Zondag
  8° / 4°
  10 %
 • Maandag
  7° / 1°
  20 %
Meer weer