V%C3%A4derstad+investeert+fors+in+automatisering
Nieuws
© Eigen Foto

Väderstad investeert fors in automatisering

Väderstad breidt de fabriek in de Zweedse stad Väderstad opnieuw uit. Het is volgens de fabrikant een gevolg van de positieve marktontwikkeling en de sterke vooruitzichten voor de toekomst.

Het nieuwe gebouw, met een oppervlakte van meer dan 5.000 vierkante meter, biedt plaats aan de grootste investering in productieautomatisering tot nu toe. Het gaat om een investering van ruim 20,4 miljoen euro.

'Het gebouw biedt plaats aan onze nieuwe en ultramoderne faciliteit voor geautomatiseerde productie van metalen onderdelen met lasergesneden onderdelen en vergroot onze productiecapaciteit', zegt topman Jan Engfeldt van Väderstad.

Leveringstijden

De faciliteit vergroot de veelzijdigheid van Väderstad en versterkt het vermogen om aan de leveringstijden van de klanten te voldoen. Het nieuwe gebouw omvat ook kantoorruimten, kleedkamers en trainingsfaciliteiten die beschikbaar zijn voor onze medewerkers.

Naar verwachting wordt het gebouw eind 2018 opgeleverd. Väderstad is vertegenwoordigd in veertig landen over de hele wereld. Er werken bijna 1.200 mensen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  4° / -1°
  10 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  10 %
 • Donderdag
  8° / 4°
  70 %
Meer weer