Het regende trekkertjes op het Malieveld

De inzamelingsactie #doneerjetrekkertje heeft dinsdag in Den Haag 1.236 speelgoedtrekkers opgeleverd. Boeren van Nederland overhandigde het grote aantal aan de Haagse Speelgoedbeurs. Het mooie resultaat is een tussenstand, want de actie loopt nog even door.

Karolien Hupkes is de initiatiefnemer van de actie. Ze kijkt erg tevreden terug op de dag. 'We hebben niet alleen ontzettend veel trekkertjes binnengekregen, maar ook een hoop positieve reacties van boeren en burgers. Veel mensen willen alsnog trekkertjes doneren. Vandaar dat we besloten hebben om nog een tijdje door te gaan met het inzamelen.'

De trekkertjes gaan naar de Speelgoedbeurs. Deze organisatie geeft Haagse kinderen uit gezinnen met een krappe beurs de gelegenheid om te spelen met goed speelgoed. Het doneren van trekkertjes kan via de website www.doneerjetrekkertje.nl.

Weer

 • Woensdag
  14° / 7°
  50 %
 • Donderdag
  16° / 6°
  20 %
 • Vrijdag
  14° / 10°
  70 %
Meer weer