Schuiling+stapt+uit+bestuur+Agractie
Nieuws
© René Bouwmeester

Schuiling stapt uit bestuur Agractie

Akkerbouwer Arjen Schuiling is dinsdag na de actie uit het bestuur van Agractie gestapt. Dat doet hij wegens een verschil in inzicht. ‘De belangen zijn soms wisselend. Maar het belangrijkste is dat de actie is geslaagd.’

Schuiling was samen met enkele anderen de initiatiefnemer van het protest op het Malieveld. ‘Ik heb mijn morele plicht gedaan. Nu is het aan de rest van het bestuur om verder te gaan.’

De toekomst van Schuiling ligt niet op het terrein van actievoeren. Vanaf nu is hij gewoon weer agrarisch ondernemer en gaat hij nadenken in welke sector hij weer in het bedrijfsleven actief wil zijn.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  19° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  18° / 13°
  50 %
 • Donderdag
  19° / 12°
  60 %
Meer weer