Schuiling+stapt+uit+bestuur+Agractie
Nieuws
© René Bouwmeester

Schuiling stapt uit bestuur Agractie

Akkerbouwer Arjen Schuiling is dinsdag na de actie uit het bestuur van Agractie gestapt. Dat doet hij wegens een verschil in inzicht. ‘De belangen zijn soms wisselend. Maar het belangrijkste is dat de actie is geslaagd.’

Schuiling was samen met enkele anderen de initiatiefnemer van het protest op het Malieveld. ‘Ik heb mijn morele plicht gedaan. Nu is het aan de rest van het bestuur om verder te gaan.’

De toekomst van Schuiling ligt niet op het terrein van actievoeren. Vanaf nu is hij gewoon weer agrarisch ondernemer en gaat hij nadenken in welke sector hij weer in het bedrijfsleven actief wil zijn.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  19° / 10°
  20 %
 • Donderdag
  20° / 11°
  10 %
 • Vrijdag
  21° / 10°
  20 %
Meer weer