Rogier+Jacobs+lid+raad+van+commissarissen+Vion
Nieuws
© Vion Food

Rogier Jacobs lid raad van commissarissen Vion

Rogier Jacobs is per 15 mei lid van de raad van commissarissen van vleesverwerker Vion. Voorzitter Theo Koekkoek noemt de uitgebreide internationale ervaring en het netwerk op het gebied van IT van Jacobs van toegevoegde waarde voor de toekomst van Vion.

Jacobs is sinds februari werkzaam als Chief Information Officer (CIO) bij ASML. Hiervoor werkte hij als CIO bij Cofco International en Cargill INC. In het verleden heeft hij diverse leidinggevende functies bekleed bij onder andere Océ, Toyota, Ericsson en Capgemini.

De raad van commissarissen van Vion bestaat nu uit voorzitter Theo Koekkoek, vicevoorzitter Tom Heidman en de leden Marieke Bax, Hans Huijbers, Rogier Jacobs en Ton van der Laan.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  21° / 11°
  20 %
 • Zondag
  21° / 12°
  20 %
 • Maandag
  18° / 11°
  20 %
Meer weer