Vion opent in Boxtel Meat Master Center

Vion heeft sinds begin deze maand een Meat Master Center. In deze speciale ruimte op het hoofdkantoor in Boxtel staat het creëren van beleving centraal. Klanten, leveranciers en andere stakeholders kunnen er op een interactieve manier kennis maken met nieuwe vleesconcepten en vraag gestuurde ketens van Vion.

Vion+opent+in+Boxtel+Meat+Master+Center
© Johan Wissink

'Het Vion Meat Master Center is een multifunctionele ruimte in ons hoofdkantoor in Boxtel. We kunnen onze relaties meenemen in de wereld van vlees. Ze kunnen er nieuwe vleesconcepten zien, proeven en ruiken. Kortom, beleven', zegt John de Jonge, Chief Operating Officer (COO) bij Vion Pork.

Meat Master Center
Meat Master Center © Vion Food

Centraal in het Vion Meat Master Center staat een volledig uitgerust kookeiland. Daar kunnen op verschillende manieren de bereiding van Vion's concepten en producten worden gedemonstreerd. Ook is er een verwarmde buitenruimte met een grote barbecue.

'In het Meat Master Center laten we zien hoe we van boer tot eindproduct samenwerken.'

Smaakbeleving

'Vion is een foodbedrijf: proeven is een onmisbaar onderdeel van de beleving die wij willen bieden', geeft De Jonge aan. 'In het Meat Master Center is ruimte voor demonstraties van onze master butchers, zoals Romano Kollau (zie foto boven aan). Daarnaast werken we samen met grillmasters en -chefs om zo de ultieme smaakbeleving te creëren.'

Meat Master Center
Meat Master Center © Vion Food

Het verhaal over de keten heeft een belangrijke plek in het experience center. 'We laten zien hoe we van boer tot eindproduct samenwerken. We laten onze kennis zien van vlees en hoe we sturen op vraag gestuurde ketens. Elke ketenpartner beschikt over zijn eigen expertise. Dat vakmanschap en de wijze waarop we samenwerken, brengen we in het Meat Master Center tot uitdrukking.'

Vleesbereiden

Het Vion Meat Master Center is beschikbaar voor diverse stakeholders van Vion. Klanten krijgen er presentaties en kunnen samen met Vion-medewerkers of een kok vlees bereiden. De Jonge: 'Het is een inspirerende omgeving voor brainstormsessies over bijvoorbeeld productinnovaties of een onderwerp dat speelt in de actualiteit'.

Meat Master Center
Meat Master Center © Vion Food

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 17°
  80 %
Meer weer