Consument legt met BBQ Star premium vlees op barbecue

Vion introduceerde deze week een nieuw barbecue-assortiment: BBQ Star. Dat is ontwikkeld door Jord Althuizen en bevat vlees met bijpassende kruidenrubs en marinade.

Het BBQ Star-assortiment bestaat uit zeven varkens- en rundvleesproducten: Spareribs, Porchetta, Pulled Pork, Flat Iron Steak, Côte de Boeuf, Ribeye en Picanha. 'Consumenten willen steeds vaker een premium stuk vlees op hun barbecue leggen. Ze kiezen daarbij voor kwaliteit en smaak. BBQ Star speelt hierop in', meldt commercieel-directeur Maiko van der Meer van Vion Pork.

Voor BBQ Star werkt Vion samen met BBQ-specialist Althuizen. 'Hij is binnen Nederland de autoriteit op het gebied van barbecue. Elk van de zeven vleessoorten van BBQ Star hebben we in samenspraak met hem zorgvuldig geselecteerd', geeft Van der Meer aan.

Marinade

'Voor BBQ Star zijn de beste delen van het Simmentaler rund en het 1 ster Beter Leven-varken gekozen. Mooi sappig vlees, vol van smaak. Alle producten zijn voorzien van een unieke kruidenrub of marinade', vertelt Althuizen. Het BBQ Star-assortiment ligt vanaf de eerste week van mei in het schap van Albert Heijn XL-vestigingen en is vanaf dan via www.ah.nl te koop.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  7° / 4°
  20 %
 • Zondag
  7° / 4°
  10 %
 • Maandag
  7° / 4°
  30 %
Meer weer