Nieuwe zwadbanden voor Krone-triplemaaiers

Krone biedt voor de trippelmaaiers met de EasyCut B 870 CV/CR Collect en EC B 1000 CV/CR Collect kneuzers een nieuwe dwarsafvoerband aan.

Nieuwe+zwadbanden+voor+Krone%2Dtriplemaaiers
© Eigen Foto

Van de nieuwe dwarsafvoerband met 910 millimeter breedte heeft Krone de diameter van de bandrollen een kwart vergroot. Daardoor zijn ook bij grote voerhoeveelheden hogere bandsnelheden mogelijk bij een goede zwadafleg.

Praktische kenmerken zijn de instelbare geleideplaat voor de verbeterde gewasstroom en een voorbeeldige zwadafleg. De gewenste zwadbreedte laat zich met een pen/gat in het frame grof voorinstellen. Alle andere functies voor een flexibele zwadvorming regelt de bestuurder met de bandsnelheid. Optioneel zijn in extra hoogte verstelbare acceleratiewalsen verkrijgbaar.

Snellere reiniging

De frameloze band is lichter dan zijn voorganger en draait onder alle omstandigheden zonder problemen. De betere toegankelijkheid van de band maakt snellere reiniging mogelijk.

Standaard beschikken de maaiers voor de aandrijving van de dwarsafvoerband over eigen boordhydrauliek, onafhankelijk van de trekkerrhydrauliek. De verzwaarde lagering van de dwarsafvoerband zorgt voor een langere levensduur.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  22° / 15°
  50 %
 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
Meer weer