Machinefabrikant Krone bouwt Future Lab

Krone bouwt in Duitsland een nieuw centrum waarin de machinefabrikant onder meer de technische veiligheid van machines gaat controleren. Dat Future Lab gaat ongeveer 20 miljoen euro kosten.

Machinefabrikant+Krone+bouwt+Future+Lab
© Eigen Foto

Naast de technische veiligheid van machines gebruikt Krone het centrum onder meer voor landspecifieke goedkeuring van voertuigen en machines. Ook gaat Krone er levensduurtesten van landbouwmachines en assen uitvoeren. Daarnaast is er plek om autonome concepten te ontwikkelen.

In het Future Lab komt een machinekamer met werkplaatsen, een testhal en een kantoorruimte. Met deze voorzieningen op één locatie denkt Krone tegemoet te kunnen komen aan de steeds strengere wettelijk eisen en hogere eisen aan de kwaliteit, functionaliteit en bruikbaarheid van de producten.

Universiteit

Het Future Lab komt op een 13 hectare groot terrein op het industrieterrein in Lingen, kort over de grens bij Enschede. De locatie heeft een goede infrastructuur en een directe verbinding met de A31 en de Campus Lingen, een afdeling van de universiteit van Osnabrück, waar Krone al intensief mee samenwerkt.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  22° / 15°
  50 %
 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
Meer weer