Alternatieve variant klepelmaaiers voor Big M 450

Voor de Big M 450 biedt Krone nu ook een alternatieve variant aan met klepelmaaiers. Samen met de Nederlandse specialisten van Van Wamel werd het mulchpakket Perfect TriGant ontwikkeld.

Alternatieve+variant+klepelmaaiers+voor+Big+M+450
© Eigen Foto

De drie TriGant-mulcheenheden zijn exact op de Big M 450 afgestemd en zijn eenvoudig en snel aan de zelfrijdende maaier te koppelen. In deze combinatie heeft de Big M 450 een werkbreedte van 9,20 meter: een frontmulcher van 3,13 meter en zijmulchers van elk 3,20 meter.

Op basis van de positionering van de mulcheenheden in front- en zijaanbouw blijft de overlapping van frontmulcher en zijmulchers ook in bochten constant. Dit garandeert dat de machine zelfs bij de scherpste bochten zonder strepen te laten staan werkt. Bovendien maakt de hoge wendbaarheid van de Big M 450 ook op de kopakker directe aansluiting mogelijk zonder te hoeven steken.

Transportbreedte

Een ander belangrijk pluspunt is de transportbreedte van 3,29 meter van de Big M 450 inclusief TriGant-mulcherpakket. Hiermee kan de machine na minimale ombouw probleemloos over de straat rijden.

Met de versie Perfect TriGant-klepelmaaier toont Krone hoe de Big M 450 ook buiten het maaiseizoen effectief is in te zetten. De distributie en service van de Perfect TriGant-klepelmaaier voor de Big M 450 wordt uitsluitend via de firma Van Wamel verzorgd.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 17°
  80 %
Meer weer