Krachtenbundeling+Royal+Brinkman+en+Hygeniq
Nieuws
© Han Reindsen

Krachtenbundeling Royal Brinkman en Hygeniq

Royal Brinkman en Hygeniq bundelen hun krachten. Medio december 2018 hebben zij het samenwerkingscontract officieel getekend waarmee de bedrijven een volgende stap zetten.

Toeleverancier Royal Brinkman uit 's-Gravenzande zocht medio 2017 al de samenwerking met Hygeniq uit Enschede, producent van ecologische reinigingsmiddelen. Uit de samenwerking is onder andere het biologische glasreinigingsmiddel Greenhouse Glassclean ontstaan.

Royal Brinkman is nu exclusief distributeur van Greenhouse Glassclean, een milieuvriendelijke glasreiniger zonder dampwerking. Hiermee is er een alternatief voor de gangbare glasreinigingsmiddelen op basis van fluor. Vorig jaar is de biologische glasreiniger Greenhouse Glassclean voor het eerst op grote schaal toegepast tijdens de teeltwisseling.

Weer

 • Zondag
  29° / 18°
  60 %
 • Maandag
  25° / 19°
  20 %
 • Dinsdag
  24° / 16°
  70 %
Meer weer