BIG+Challenge+zoekt+deelnemers+voor+Alpe+d%E2%80%99HuZes
Nieuws
© Monique van Loon

BIG Challenge zoekt deelnemers voor Alpe d’HuZes

In 2019 doet opnieuw een grote groep agrariërs en werkers uit de periferie mee aan Alpe d'HuZes. Zaterdag 10 november is de lanceringsbijeenkomst voor de 11e editie in Wageningen. Nieuwe deelnemers en geïnteresseerden zijn van harte welkom.

In 2019 is de Alpe d'Huzes op 5 en 6 juni. Marc van de Locht, pluimveehouder in Volkel, fietste al vijf keer mee. ‘Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen. Als vrijwilliger bij de inzamelacties vooraf aan Alpe d’HuZes, tijdens de week of natuurlijk als deelnemer. Gun jezelf dat cadeau voor het leven.’

Aftrap in Wageningen

Onder de Big Challenge-vlag doen dit jaar weer een groot aantal Nederlandse varkens-, melkvee-, kalver- en pluimveehouders, akkerbouwers, tuinders, dierenartsen, adviseurs en onderzoekers mee aan de Alpe d'HuZes. Zaterdag 10 november komen zij bijeen in het Forum-gebouw in Wageningen voor de aftrap van de 11e editie.

Om 12 uur start een informatiemarkt waar vrijwilligers van BIG Challenge alles vertellen en laten zien rondom het evenement Alpe D’HuZes. Het gaat dan om onder andere over de klim zelf, sponsoring, kleding, trainen, voeding en vrijwilligerswerk.

Om 13 uur start een plenaire bijeenkomst. Daar nemen oud-deelnemers en supporters de bezoekers mee in hun belevenissen en ervaringen. Daarnaast geeft KWF Kankerbestrijding uitleg over de besteding van het opgehaalde geld voor de actie Alpe d’HuZes.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  24° / 14°
  20 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
Meer weer