Plantion+start+Kleurrijke+Verhalen+Dagen
Nieuws
© vvbvanbree

Plantion start Kleurrijke Verhalen Dagen

Bloemenveiling Plantion in Ede start woensdag de vijfde editie van de Kleurrijke Verhalen Dagen, een initiatief om mensen vaker naar de bloemist te laten gaan.

Tijdens de Kleurrijke Verhalen Dagen draait dit jaar alles om een kortingsbon van 7,50 euro. Consumenten die ten minste 15 euro uitgeven aan bloemen of planten bij een Plantion-bloemist, krijgen zo’n bon mee naar huis.

Vervolgens kunnen zij die tot 1 december van dit jaar inleveren bij een volgende aankoop van 15 euro of meer bij dezelfde bloemist. Ruim vijfhonderd bloemisten in heel Nederland nemen deel aan de Kleurrijke Verhalen Dagen.

Meerwaarde van de bloemist

Al sinds 2014 vestigt de consumentencampagne Kleurrijke Verhalen met ludieke filmpjes en verhalen de aandacht op de bloemist. De campagne laat zien dat je bij de bloemist een mooi, onderscheidend en verantwoord product koopt voor een redelijke prijs.

'Een bloemist kent zijn klanten, heeft regelmatig nieuwe soorten en brengt mensen op ideeën. Het motto van de campagne luidt dan ook: als je naar de bloemist gaat, kom je behalve met bloemen of planten ook met een inspirerend verhaal thuis', aldus Plantion.

Bekijk meer over:

Weer

  • Vrijdag
    24° / 12°
    10 %
  • Zaterdag
    30° / 12°
    10 %
  • Zondag
    27° / 18°
    10 %
Meer weer