Plantion+verhuurt+kantoorruimte+in+Kroontoren
Nieuws
© Plantion

Plantion verhuurt kantoorruimte in Kroontoren

Bloemenveiling Plantion in Ede verhuurt kantoorruimte in de Kroontoren van de veiling aan Mid Ocean Brands. Beide partijen hebben daarover een overeenkomst getekend.

De overeenkomst gaat in op 1 juni 2018 en heeft een looptijd van ten minste vijf jaar. Van de drie kantoorlagen huurt Mid Ocean Brands de bovenste twee, met een totaal vloeroppervlak van 1.600 vierkante meter.

Verdere groei

In eerste instantie worden hier de tachtig medewerkers van het hoofdkantoor in Barneveld ondergebracht, maar de ruimte is ook berekend op verdere groei. Met het oog op de toekomst heeft Mid Ocean Brands ook een optie genomen op het huren van de eerste verdieping van het complex met een oppervlakte van 1.250 vierkante meter.

Het gebouw is nu nog casco; de komende maanden brengt Plantion installaties aan en wordt de ruimte ingemeten. Sinds Plantion zich in Ede vestigde, stonden de kantoorruimtes in de toren leeg. Mid Ocean Brands handelt in relatiegeschenken en promotionele artikelen.

Meer bedrijvigheid

Peter Bakker, algemeen directeur van Plantion: 'De komst van Mid Ocean Brands naar de Kroonkantoren zorgt voor meer bedrijvigheid en draagt bij aan de uitstraling van ons totale complex.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  6° / -3°
  10 %
 • Maandag
  7° / 0°
  10 %
 • Dinsdag
  8° / 3°
  50 %
Meer weer