Novira+Oxy+op+lijst+goedgekeurde+zuiveringinstallaties
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Novira Oxy op lijst goedgekeurde zuiveringinstallaties

Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) heeft de Novira Oxy van Infa Techniek in Waalwijk op de BZG-lijst van goedgekeurde zuiveringsinstallaties geplaatst.

Na een test blijkt de met de installatie ten minste 95 procent zuiveringsrendement wordt behaald. Ook voldoet de Novira Oxy aan de eis om het water voor 99,5 procent van imidacloprid te zuiveren, meldt de BZG. Op de BZG-lijst prijken na deze jongste toelating in totaal achttien zuiveringsinstallaties.

Dat zijn Hortizone van Agrozone IE in Loenen; Apollo Plus van Enthoven Techniek in Maasdijk; Opticlear Diamond en Opticlear Diamond Forward Nano van Water IQ International in Nuenen; HortiMax CleanLite van HortiMax in Maasdijk; Priva Vialux E-line unit, Priva Vialux M-line met E-line module en Priva Vialux HD-UV 8-12 met E-line module van Priva in De Lier; WaterQ Defender, WaterQ Goalie en WaterQ Goalie Imidacloprid van WaterQ in Nijmegen; Poseidon van Moor Filtertechniek in Maasdijk; Remon Oxidator van Remon Waterbehandeling in Marum; PB-Uvox en PB-UV Plus van PB Techniek in Maasdijk; Goalkeeper PAC van WaterQ/Litree in Nijmegen; Sonoforce++ X-reeks en C-reeks van Advance Waste Water Solutions in Kapellebrug; en Novira Oxy van Infa Techniek in Waalijk.

Mobiele installaties

Daarnaast staan op de lijst nog drie mobiele zuiveringsinstallaties: Waterson - mobile solution van Waterson in De Lier; AOP5 van Verhoeve Milieu & Water in Dordrecht; en Marel Zuivert - Zuiver Water Service van Marel Zuivert in De Lier.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  12° / 0°
  10 %
 • Zondag
  11° / 1°
  10 %
 • Maandag
  12° / 0°
  10 %
Meer weer