Commissie+keurt+nieuwe+zuiveringsinstallatie+goed
Nieuws
© Koen van Wijk

Commissie keurt nieuwe zuiveringsinstallatie goed

De mobiele waterzuivering Marel Zuivert - Zuiver Water Service is toegevoegd aan de lijst met zuiveringsinstallaties van de Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG).

De Zuiver Water Service van Marel Zuivert uit de Lier is een mobiele waterzuivering en maakt gebruik van zuiveringsinstallatie die op de BZG-lijst staat. Op de Marel Zuivert staat aangegeven van welke installatie gebruik wordt gemaakt.

Wordt een zuiveringsinstallatie op de BZG-lijst geplaatst, dan is aangetoond dat deze ten minste 95 procent zuiveringsrendement behaalt. Daarnaast voldoet de nieuwe installatie aan de eis van ten minste 99,5 procent zuiveringsrendement voor imidacloprid.

Derde mobiele installatie

De Marel Zuivert - Zuiver Water Service is de derde mobiele installatie die op de lijst van de BZG prijkt. De andere twee zijn de Waterson Mobile Solution van Waterson uit De Lier en de AOP5 van Verhoeve Milieu & Water uit Dordrecht. Verder heeft de BZG zijn fiat gegeven aan veertien vaste zuiveringsinstallatie(soorten).

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  13° / 4°
  30 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  10° / 2°
  10 %
Meer weer