BZG%2Dlijst+uitgebreid+met+nieuwe+zuiveringsinstallatie
Nieuws
© Thierry Schut

BZG-lijst uitgebreid met nieuwe zuiveringsinstallatie

De BZG-lijst met zuiveringsinstallaties voor de glastuinbouw is uitgebreid met de Opticlear Diamond Forward Nano.

De Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) heeft in opdracht van Water IQ International BV uit Nuenen onderzoek uitgevoerd en vastgesteld dat de beoogde zuiveringsdoelen kunnen worden behaald.

De zuiveringsinstallatie Opticlear Diamond Forward Nano wordt op de BZG-lijst met goedgekeurde zuiveringsinstallaties geplaatst, voor zowel het 95 procent zuiveringsrendement als voor het 99,5 procent zuiveringsrendement voor imidacloprid.

De BZG-lijst is te vinden op via deze link.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  13° / 4°
  30 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  10° / 2°
  10 %
Meer weer