Agrifirm+neemt+Special+Nutrients+over
Nieuws
© Google Maps

Agrifirm neemt Special Nutrients over

Royal Agrifirm Group heeft de overeenkomst getekend voor de overname van Special Nutrients, de in Miami gevestigde leverancier van mycotoxinebinders.

Deze overname zal volgens de organisatie een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het portfolio van Special Nutrients. De overname is gebaseerd op de langdurige relatie tussen Special Nutrients en Royal Agrifirm Group.

Fernando Tamames III, president van Special Nutrients en de drijvende kracht achter het succes van deze onderneming, zal een belangrijk aandeel in het bedrijf behouden. Hierdoor blijft hij actief bijdragen aan de verdere groei van beide organisaties.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  16° / 2°
  30 %
 • Woensdag
  13° / 4°
  30 %
 • Donderdag
  11° / 3°
  25 %
Meer weer