Subsidie+voor+verduurzamende+boeren+Utrecht
Nieuws
© Koen van Wijk

Subsidie voor verduurzamende boeren Utrecht

Boeren en tuinders in provincie Utrecht kunnen vanaf 21 augustus tot 20 oktober 2017 bij de provincie subsidieaanvragen indienen voor de regeling 'Fysieke investeringen voor innovatie en modernisering'.

Dit is een regeling in het kader van het plattelandsontwikkelingsprogramma POP3. In deze subsidieronde is ruim 1 miljoen euro beschikbaar.

Provincie Utrecht wil hiermee agrariërs uitdagen om met investeringsprojecten te komen die een meerwaarde bieden voor de ontwikkeling van hun bedrijf en een bijdrage leveren aan een duurzame landbouw.

Innovaties

De subsidieregeling is uitsluitend bedoeld voor boeren en tuinders die willen investeren in innovaties op hun bedrijf. De omvang van een subsidieaanvraag door een ondernemer bedraagt minimaal 25.000 euro en maximaal 100.000 euro subsidie.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  5° / 1°
  10 %
 • Donderdag
  8° / 4°
  70 %
 • Vrijdag
  7° / 4°
  20 %
Meer weer