Vicon+introduceert+de+Extra+737T+Pro
Nieuws
© eigen foto Vicon

Vicon introduceert de Extra 737T Pro

Vicon introduceert met de Extra 737T Pro een nieuw model gedragen maaier met kneuzer met een werkbreedte van 3,60 meter.

Nieuw in het ontwerp is onder meer een vernieuwde gesleepte ophanging met geïntegreerde side-shift en de mogelijkheid om de maaier in transportstand te parkeren voor winterstalling.

De maai-unit is opgehangen aan vier zware draagarmen, waardoor de maai-unit onafhankelijk kan bewegen over het veld. Dat zorgt voor een goede bodemvolging.

Vanaf de trekkerstoel is de bodemdruk eenvoudig hydraulisch instelbaar. De Vicon Extra 736T Pro is daarnaast uitgevoerd met de Vicon NonStop obstakelbeveiliging, die de maaibalk beveiligd tegen obstakels.

Transportpositie

De Extra 736T heeft een compacte transportpositie. In transport klapt de maaier verticaal weg in een 125 graden transportpositie, waarbij de maai-unit rust op zijn eigen frame.

Dankzij de hydraulische side-shift functie blijft de Extra 736T ook nog eens ruim onder de 4 meter in transport met een hoogte van slechts 3,60 meter.

Ook in de berging is de Extra 736T compact. De maaier kan namelijk in transportpositie worden weggezet, wat extra ruimte bespaart in de berging.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  15° / 11°
  10 %
 • Zondag
  14° / 13°
  90 %
 • Maandag
  12° / 8°
  20 %
Meer weer