Design+Award+voor+Vicon+Expert+432F
© eigen foto Vicon

Design Award voor Vicon Expert 432F

Vicon heeft zijn tweede belangrijke design award ontvangen voor de nieuwe Vicon Expert 432F frontmaaier. De prijs is toegekend door de Duitse iF-jury.

De iF-award beloont uitstekende designprestaties en wordt beschouwd als een belangrijke indicator voor de kwaliteit van het ontwerp.

Vanwege het hoge aantal inzendingen (dit jaar rond de 615 inzendingen), wordt de iF award gezien als een van de meest prestigieuze internationale onderscheidingen.

Gebruiksvriendelijk

Naast de iF-award heeft de Vicon Expert 432F afgelopen najaar al de Nederlandse GIO design-award gewonnen. De maaier is ontworpen en ontwikkeld in nauwe samenwerking met het Nederlandse ontwerpbureau VanBerlo.

De Vicon Expert 432F heeft een aantal updates gekregen als het gaat om strak design en een verhoogde gebruiksvriendelijkheid. Dit maakt van de Expert 432F een volledig nieuw ontworpen trommelmaaier.

Ergonomisch

Nieuwe functies zoals de nieuwe generatie FlexProtect beschermingskappen, een geïntegreerde gereedschapskist en meer ergonomische handgrepen voor de juiste instelling van de maaier, resulteren in een nog betere prestaties.

De nieuwe generatie Vicon FlexProtect beschermingskappen bieden betere flexibiliteit. De nieuwe kappen zijn gemaakt van staal voorzien van een flexibele bumper rond de randen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  6° / 2°
  20 %
 • Donderdag
  4° / -1°
  20 %
 • Vrijdag
  4° / 0°
  50 %
Meer weer