Grote+harkcapaciteit+met+Andex+1104
© eigen foto Vicon

Grote harkcapaciteit met Andex 1104

Met een reeks van verbeteringen levert de Andex 1104 van Vicon een grote harkcapaciteit. Belangrijkste kenmerken van deze nieuwe 11 meter hark zijn de vernieuwde curvebaan voor een scherper zwad en een verbeterd frame voor een goede bodemvolging.

Deze Vicon dubbele hark met middenafleg heeft een hydraulisch verstelbare werkbreedte van 9,60 tot 10,50 meter. De hark heeft een transportbreedte van 2,90 meter en een transporthoogte van 5 meter of 3,85 meter bij afgenomen tandarmen.

De Andex 1104 combineert capaciteit en wendbaarheid door gebruik te maken van slechts twee rotoren. Dit concept is, in vergelijking met een vierrotorhark, efficiënter gezien de kosten en compactheid. De machine is minder complex en daardoor eenvoudiger te bedienen.

Bodemvolging

Het Vicon TerraLink Quattro systeem van de rotor is een belangrijke eigenschap voor de bodemvolging. Een combinatie van een onderstel met zes wielen en een speciaal ontwikkelde rotorophanging biedt de rotor beweging in alle richtingen voor een goede bodemvolging.

De wielen zijn dicht bij de harktanden gepositioneerd voor maximale en nauwkeurige opname, ook bij hogere rijsnelheden. Grote banden en wielassen op het transportframe dragen bij voor goede rijeigenschappen op de weg en moeilijke omstandigheden in het veld.

Bedieningsterminal

De Andex 1104 is ontwikkeld voor eenvoudig gebruik en biedt een heel aantal functies om de werkdag zo comfortabel mogelijk te maken. Alle functies zijn comfortabel hydraulisch via de bedieningsterminal te bedienen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  6° / 2°
  20 %
 • Donderdag
  4° / 1°
  30 %
 • Vrijdag
  4° / 0°
  50 %
Meer weer