Inkoopvoordeel+zonnepanelen+met+LTO
© nieuwe oogst

Inkoopvoordeel zonnepanelen met LTO

Ondernemers kunnen voordelig zonnepanelen inkopen door een gezamenlijke inkoop via LTO Commerce. Ze kunnen zich nog tot 1 september hiervoor aanmelden.

De vraagbundeling zorgt voor een lagere prijs dan bij een individuele aanschaf. De vraag van alle LTO-leden wordt verzameld via het project Vraagbundeling Zonnepanelen. Door middel van een aanbesteding wordt er vervolgens scherp en zorgvuldig ingekocht.

Uitgangspunt bij deze inkoopronde is een goede afweging tussen prijs, garanties en kwaliteit. Alle factoren die van belang zijn bij een goede investering komen in beeld. Na inschrijving krijgt de ondernemer uiterlijk 1 oktober een offerte op maat van de geselecteerde aanbieder.

Ondernemers vinden meer informatie op de regionale websites van www.zltoledenvoordeel.nl/energie/zonnepanelenZLTO, www.lltbzonnepanelen.nl/vraagbundelingLLTB en www.vraagbundelingzonnepanelen.nlLTO Noord.

Eerste ronde

LTO Commerce deed eerder dit jaar een eerste aanbestedingsronde in de provincies Flevoland en Overijssel. Hier kochten 150 ondernemers voor in totaal 5 megawattpiek aan zonnepanelen in.

Met de collectieve inkoop bespaarden zij ruim 25% in vergelijking met een individuele aankoop.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  19° / 10°
  20 %
 • Donderdag
  20° / 11°
  10 %
 • Vrijdag
  21° / 10°
  20 %
Meer weer