POAH! Fendt 612 LSA

Deze week in POAH!: De Fendt 612 LSA van Ted Houtman uit het Flevolandse Biddinghuizen. De Fendt komt uit 1984 en telt 180 pk. 'Als je er alleen al naar kijkt, word je er toch al blij van', reageert Houtman. 'Als je een nieuwe trekker hebt en je draait de sleutel om, is het net een veredelde stofzuiger. Dit is een echte trekker die je een mooi gevoel geeft.' Houtman heeft de trekker opgeknapt. 'Nu is hij klaar en kun je lekker op een stoeltje zitten en ernaar kijken.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  5° / -1°
  20 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  40 %
 • Zaterdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer