POAH! John Deere 7810

Deze week in POAH!: de John Deere 7810 van Wim van Dam uit de Noord-Hollandse Beemster. De John Deere komt uit 1999, telt 210 pk en meer dan 10.000 draaiuren. Familie Van Dam houdt in totaal 1.700 koeien. Dat doet ze op zes locaties die samen goed zijn voor meer dan 550 hectare grasland.

Bijna de hele zomer is deze John Deere 7810 bezig met gras rijden. 'De kuil oprijden is het mooiste', reageert Van Dam. Met drie trekkers en een shovel brengt de familie het gras op de kuil. 'De trekker redt dat altijd, dat is het mooiste.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  5° / -1°
  20 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  40 %
 • Zaterdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer