POAH! New Holland TL90A

Deze week in POAH!: de New Holland TL90A van Lisanne Voermans uit het Brabantse Lage Zwaluwe. De trekker wordt gebruikt op het akkerbouwbedrijf met pensionstalling.

'Ik wil de trekker ooit nog graag roze maken', lacht Voermans. 'Dan weet iedereen dat ik het ben, alleen zit dat er de komende jaren niet in. Mijn vader moet eerst stoppen met de boerderij en als ik het dan overneem, wordt deze roze.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  5° / -1°
  20 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  40 %
 • Zaterdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer