POAH! MB Trac 800

Deze week in POAH!: Dit is de MB Trac 800 van Rens Kramer uit het Groningse Lauwerzijl. De trekker is gebouwd in 1980, heeft 80 pk en 5.400 draaiuren. Kramer gebruikt de trekker voor het persen van stro. 'Dat gevoel dat die pers in je kont hangt te beuken is gewoon super. Dat gevoel is niet te beschrijven. Ik wilde eerste een Unimog omdat ik de trekker als transporttrekker wil gebruiken. Maar toen kwam ik deze tegen. Ik ben blij dat ik toen de beslissing heb gemaakt om deze te kopen.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  17° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  18° / 10°
  50 %
 • Zondag
  20° / 9°
  10 %
Meer weer