POAH! New: John Deere 6R 185

Deze keer in POAH! New: Dit is de John Deere 6R 185 van Loonbedrijf Schuurman in het Utrechtse Abcoude. Deze zescilindertrekker heeft 234 pk, inclusief boost. Schuurman zocht een lichte trekker met veel vermogen.

'Met de lancering van dit type trekker heb ik meteen gedacht dat dit een mooie trekker zou zijn bij ons op het bedrijf', herinnert Schuurman zich. 'Het is een mooie, korte en compacte trekker en dat past perfect bij onze werkzaamheden. We hebben vermogen nodig voor het maaien en willen lichte trekkers en dan kom je bij deze uit.'


Deze video is tot stand gekomen in samenwerking met Kraakman.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  20° / 8°
  10 %
 • Maandag
  21° / 10°
  5 %
 • Dinsdag
  22° / 11°
  5 %
Meer weer