POAH! Massey Ferguson 5455

Deze week in POAH!: de Massey Ferguson 5455 van Sander de Wit uit het Zuid-Hollandse Hardinxveld. De MF uit 2009 telt 125 pk en 8.000 draaiuren. 'Dit is een hele mooie compacte en sterke trekker', vindt De Wit. 'Er komt nog echt brulgeluid uit en dat is echt dik.'

Deze zomer werd de 5455 met drie andere trekkers tegelijk ingezet om het gras snel in de baal te krijgen. 'Het geeft zo'n machtig gevoel als je het gaspedaal intrapt en dat de Perkins-motor dan gaat brullen', glundert De Wit.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  20 %
 • Zondag
  22° / 12°
  20 %
Meer weer