Vleesverwerker Van Loon neemt in fases Belgisch Q-group over

Slachterij, vleesverwerker en leverancier van vleesproducten Van Loon Group bundelt de krachten met de Vlaamse branchegenoot Q-group. In vijf jaar tijd zal Van Loon Group het bedrijf geleidelijk overnemen.

Vleesverwerker+Van+Loon+neemt+in+fases+Belgisch+Q%2Dgroup+over
© Koos Groenewold

Door gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring in vlees en convenienceproducten voor foodservice en retail kunnen de bedrijven beter inspelen op de snel veranderende vraag van de markt. Samen voorzien zij een verdere groei in de Benelux.

Het Oost-Vlaamse Q-group van de familie De Bruycker is in vijftig jaar uitgegroeid tot de marktleider voor de foodservice in België. Het bedrijf verzorgt de verkoop, productie en distributie van verse vleesproducten, charcuterie en vleesvervangers aan meer dan tweeduizend supermarkten.


Brabants familiebedrijf

Van Loon Group, van oorsprong een Brabants familiebedrijf, is marktleider in vlees en convenience. Het bedrijf is onder andere bekend van de ketenconcepten Best Star Meat alias Varken op z'n Best dat varkensvlees met 1 ster van het Beter Leven-keurmerk produceert, Zonvarken en bijvoorbeeld Weiderund. Ook heeft het bedrijf een vegetarische producten in zijn assortiment.

Een geleidelijke instap door Van Loon Group in Q-group betekent dat Van Loon Group gefaseerd, via een minderheidsbelang, over een periode van vijf jaar, 100 procent van de aandelen van Q-group overneemt.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  19° / 11°
  10 %
 • Zondag
  22° / 12°
  20 %
 • Maandag
  23° / 14°
  10 %
Meer weer