Podcast: College Boer met Michaël Wilde van Bionext

In deze nieuwe podcast van College Boer is Michaël Wilde te gast. Hij is directeur van Bionext, de ketenorganisatie van de biologische sector. Wilde wordt geïnterviewd door Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo en studenten van Aeres Hogeschool in Dronten. Enkele studenten van de opleiding Akker- & Tuinbouw en Agrarische Bedrijfskunde geven na afloop een reactie op de bijeenkomst.

Biologisch blijkt een term te zijn die voor veel studenten nog niet echt een vaste waarde heeft als het gaat om de toekomst van de landbouw. Wilde benadrukt dat de beoogde groei van biolandbouw in de komende jaren een mooi uitgangspunt is, maar dat de markt hierin leidend moet zijn. En dat zowel biologische als gangbare boeren een fatsoenlijke boterham moeten kunnen blijven verdienen.


College Boer is een initiatief van Nieuwe Oogst in samenwerking met HAS Green Academy en Aeres Hogeschool. Het is een live event waarin studenten onder leiding van een moderator stellen studenten vragen stellen aan een inspirerende gast. Het wordt opgenomen en uitgezonden via YouTube en op nieuweoogst.nl als videocontent en podcast.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  18° / 10°
  50 %
 • Zondag
  20° / 9°
  10 %
 • Maandag
  22° / 10°
  5 %
Meer weer