College Boer met Michaël Wilde: 'Alles hoeft echt niet 100 procent biologisch te zijn'

In deze aflevering van College Boer staat directeur Michaël Wilde van Bionext centraal. Hij gaat met de studenten van Aeres Hogeschool Dronten in gesprek over het bijdragen aan een betere wereld en het avontuur opzoeken.

'In het debat wordt vaak gezegd dat alles biologisch moet zijn. Zo zitten wij er niet in. Alles hoeft echt niet 100 procent biologisch te zijn', zegt Wilde. De noodzaak van verduurzaming is heel helder en biologisch zijn is volgens hem een perspectiefroute naar verduurzaming. Bionext zoekt hierin de samenwerking en verbinding.


College Boer is een initiatief van Nieuwe Oogst in samenwerking met HAS Green Academy en Aeres Hogeschool. Het is een live event waarin studenten onder leiding van een moderator stellen studenten vragen stellen aan een inspirerende gast. Het wordt opgenomen en uitgezonden via YouTube en op nieuweoogst.nl als videocontent en podcast.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  5 %
 • Vrijdag
  23° / 16°
  90 %
Meer weer