Podcast: College Boer met André Hoogendijk van BO Akkerbouw

In deze College Boer-podcast is André Hoogendijk te gast. De directeur van BO Akkerbouw wordt geïnterviewd door Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo en door studenten van Aeres Hogeschool Dronten.

Enkele studenten van de opleiding akker- & tuinbouw en agrarische bedrijfskunde geven na afloop een reactie op de bijeenkomst. De toekomstvisie van Hoogendijk zet de studenten aan het denken over hun eigen toekomst en inspireert hen om verder te kijken dan de eigen agrarische wereld om hen heen.


College Boer is een live event waarin studenten onder leiding van een moderator vragen stellen aan een inspirerende gast. Het wordt opgenomen en uitgezonden via YouTube en op nieuweoogst.nl als videocontent en podcast.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  17° / 13°
  50 %
Meer weer