Podcast: College Boer met Dustin Woodward (RFC)

In deze aflevering van College Boer is Dustin Woodward te gast. De managing director Nederland van zuivelconcern Royal FrieslandCampina (RFC) beantwoordt vragen van studenten van HAS green academy in Den Bosch.

'Blijf nieuwsgierig en blijf leren. Jullie zijn de volgende generatie. De toekomst van de landbouw hangt voor een groot deel van jullie af', stelt Woodward. 'Ten tweede: blijf het verhaal vertellen. We mogen ongelofelijk trots zijn.'


College Boer is een live event waarin studenten onder leiding van een moderator vragen stellen aan een inspirerende gast. Het wordt opgenomen en uitgezonden via YouTube en op nieuweoogst.nl als videocontent en podcast.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  29° / 15°
  10 %
 • Zaterdag
  30° / 17°
  20 %
 • Zondag
  22° / 18°
  50 %
Meer weer