Léon Faassen kandidaat-gedeputeerde voor BBB

Mocht BBB Limburg na de verkiezingen deelnemen aan een nieuw te vormen coalitie, dan staat oud-LLTB-voorzitter Léon Faassen klaar om gedeputeerde te worden voor deze partij.

L%C3%A9on+Faassen+kandidaat%2Dgedeputeerde+voor+BBB
© Maartje van Berkel

Faassen is een ervaren bestuurder. Hij zwaaide in november 2022 af als voorzitter van de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) en bestuurslid van LTO Nederland. Hij was ook bestuurder en voorzitter van Ondernemend Limburg. Voor zijn verbindende werk werd Faassen door de provincie Limburg benoemd tot Limburger van Verdiensten.

BBB Limburg-lijsttrekker Annetje Schoolmeesters is trots op de nieuwste aanwinst voor haar partij. 'Dit voelt goed, we zijn erg blij dat Léon namens de BBB een college in wil gaan, mocht dat aan de orde komen.'


Faassen heeft goed nagedacht over zijn kandidaatschap. Hij wil voor Limburg een verbindende rol innemen. 'Als gedeputeerde vanuit BBB Limburg wil ik de polarisatie in Limburg stoppen. Ik vind dat we op zoek moeten naar overeenkomsten en vanuit die verbinding moeten bouwen aan een vitaal en bloeiend Limburg. Beleid en besturen met gezond verstand. Daar sta ik voor.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  10° / 2°
  10 %
 • Maandag
  10° / -2°
  0 %
 • Dinsdag
  9° / -2°
  10 %
Meer weer