Schaatsers Jumbo-Visma krijgen kaasmerk op pak

De schaatsers van schaatsploeg Jumbo-Visma schaatsen de komende tijd met het logo van kaasmerk De Rotterdamsche Oude op het pak. Dit is een merk van kaasbedrijf Zijerveld, onderdeel van FrieslandCampina.

Schaatsers+Jumbo%2DVisma+krijgen+kaasmerk+op+pak
© FrieslandCampina

Tijdens het Daikin NK allround & sprint op 27 en 28 december is het merk voor het eerst te zien op de pakken van de schaatsers. De verbintenis duurt tot het einde van het schaatsseizoen. Het embleem van het kaasmerk is zichtbaar op de linkerkant van de cap, de hoofdbanden en mutsen van de schaatsers.

CEO Tuncay Özgüner van kaasbedrijf Zijerveld laat in een persverklaring weten de samenwerking tussen de schaatsploeg van Jumbo-Visma en De Rotterdamsche Oude een 'logische match' te vinden. 'Ik ben enorm enthousiast dat we met zo'n mooie ploeg in zee gaan.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer