Wim Betten stopt volgend jaar bij Cono Kaasmakers

Algemeen directeur Wim Betten van Cono Kaasmakers stopt per 1 juli 2023. Hij draagt zijn functie over aan Jerry Griep, die momenteel binnen de coöperatie werkzaam is als commercial managing director. Betten is sinds 2012 als directielid werkzaam bij Cono Kaasmakers en vanaf 1 januari 2016 als algemeen directeur.

Wim+Betten+stopt+volgend+jaar+bij+Cono+Kaasmakers
© Cono Kaasmakers

'We hebben sinds januari 2016 hard gewerkt om Cono Kaasmakers met onze mooie premium kazen, waaronder Beemster kaas, op de kaart te zetten', meldt Jetten. 'Cono Kaasmakers blijft investeren in dierenwelzijn en milieu, duurzaam innoveren in de kaasmakerij, de gehele kaasketen en op onze boerderijen. Ik ben ervan overtuigd dat we daarmee de positie van Cono Kaasmakers kunnen behouden.'

Het bestuur benoemt per 1 juli 2023 de 55-jarige Griep als nieuwe algemeen directeur. 'Zijn kennis van de markt, goede relaties met de handelspartners en in het bezit zijn van het juiste Cono-DNA maken Griep tot de juiste opvolger van Betten', geeft het Cono-bestuur aan. Betten blijft nog minstens een jaar aan als externe senior adviseur strategie en technologie om daarmee zijn expertise voor Cono Kaasmakers in te kunnen blijven zetten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer