Meer reinigingskeuzes bij Dewulf-aardappelrooiers

Dewulf heeft extra reinigingsunits op zijn Kwatro Extreme-aardappelrooier geintroduceerd voor het rooien van consumptieaardappelen.

Meer+reinigingskeuzes+bij+Dewulf%2Daardappelrooiers
© Dewulf

De rooier kan vier rijen op 90 centimeter of 36 inch rooien. Ook bedden van 180 centimeter breed zijn te rooien. Voor het rooien van consumptieaardappelen is er nu de Kwatro Xtreme Flow uitvoering die na de zeefmatten een dubbele Easyclean-unit of een combinatie ervan met axiaalmodule heeft.

De rechtsstaande egelband met opvolgende Flexyclean-reinigingsunit blijft ook in het programma. Met de Kwatro Xtreme Flow uitvoering is er geen directe verandering van richting meer van de aardappelstroom. De Easyclean reinigingsunit bestaat uit zeven aangedreven gladde reinigingsrollen (4+3) en negen Easyclean rollen.

De aangedreven rollen zijn afzonderlijk in snelheid, hoogte en doorvalopening aan te passen. De agressiviteit van de reiniging is bij te stellen door de hellingshoek te variëren tot 12 graden. In de combinatie met axiaalmodule komen daar 36 axiaalrollen bij.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  9° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 1°
  10 %
 • Dinsdag
  5° / -5°
  10 %
Meer weer