Webinar: kalveropfok en koemonitoring, laat niets aan het toeval over

Nieuwe Oogst organiseert samen met MSD Animal Health een webinar over kalveropfok en koemonitoring. In dit webinar wordt stilgestaan bij alle aspecten die de kalveropfok tot een succes maken. Daarnaast wordt uitleg gegeven over het koemonitoringsprogramma SenseHub.

Webinar%3A+kalveropfok+en+koemonitoring%2C+laat+niets+aan+het+toeval+over
© Marcel Berendsen

Het webinar wordt gehouden op woensdag 7 december om 20 uur. Er schuiven twee melkveehouders, een dierenarts en een koemonitoringspecialist aan.

Anje Grin is melkveehouder in het Flevolandse Biddinghuizen op een bedrijf met 250 melkkoeien. Het bedrijf is zeer succesvol op het gebied van kalvergezondheid. Ze deelt haar werkwijze.
Jan van Lent is melkveehouder in Alphen. Na uitbreiding van de melkveestal besloot de Gelderse ondernemer het koemonitoringssysteem SenseHub aan te schaffen. Dat heeft hem veel gebracht.
Henk Kuijk is dierenarts bij MSD Animal Health. Hij heeft 35 jaar ervaring als dierenarts en deelt zijn tips.
Kees Pols is specialist koemonitoring en vertelt wat daarmee allemaal mogelijk is.

Gezonde dieren zijn een must voor ieder melkveebedrijf. Maar gezondheid is afhankelijk van veel factoren. Elk bedrijf heeft zijn sterke en zwakke punten. Daar waar alles op orde is, gaat het goed. Waar kunt u nog meer op letten? Daar zal het over gaan tijdens dit webinar. Aanmelden kan hier.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
Meer weer