Oekraïne-vlogger Kees Huizinga: 'Oorlog besproken in Amerikaanse talkshows'

In De week van Kees Huizinga vertelt deze Nederlandse boer in Oekraïne wat hij merkt van boeren in een land in oorlogstijd. Huizinga is deze week in Washington waar hij met politici en ambassadeurs en in talkshows de oorlog bespreekt.

Huizinga was vier dagen in de Verenigde Staten om aandacht te vragen voor de situatie in het door oorlog getroffen Oekraïne. Hij schuift aan bij verschillende talkshows en spreekt met politici en ambassadeurs. Eén van de gesprekken vindt plaats in Het Capitool in Washington. Ondertussen krijgt hij ook video's van de situatie aan het thuisfront. Er worden al een paar generatoren klaargemaakt die naar Cherson worden gebracht.


De week van Kees Huizinga is elke vrijdag te zien via nieuweoogst.nl/boeren-in-oekraine en zaterdag te lezen in Nieuwe Oogst

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  6° / 2°
  30 %
 • Maandag
  8° / 5°
  30 %
 • Dinsdag
  9° / 3°
  40 %
Meer weer